Снимка:  Gage Skidmore, Уикипедия За него следващата седмица е изключително важна. Предстоят му

...
Снимка:  Gage Skidmore, Уикипедия За него следващата седмица е изключително важна. Предстоят му
Коментари Харесай

Байдън ще получи най-важната информация като новоизбран президент още другата седмица

Снимка:  Gage Skidmore, Уикипедия 

За него идната седмица е извънредно значима. Предстоят му първите огромни събития като новоизбран президент.

Джо Байдън ще получи първия си брифинг с поверителна информация като новоизбран президент на Съединени американски щати идната седмица. Тогава ще разгласи и икономическия си екип, съобщи Асошиейтед прес.

Джен Саки, съветничката в екипа на Байдън по предаването на властта, заяви, че в понеделник Байдън ще получи първия си президентски брифинг с поверителна разследваща информация.

Друга съветничка от екипа на Байдън, Кейт Бедингфилд, сподели, че в сряда екипът на Байдън ще стартира брифинги с администрацията на Тръмп за доставки на ваксини за новия ковид, проби и доставки на защитна екипировка, написа Българска телеграфна агенция.

Бедингфилд съобщи, че екипът на Байдън поддържа връзка с представители на ФБР и министерството на правораздаването за координиране на инспекциите на високопоставените чиновници на Белия дом и номинираните от него за министри в кабинета му, които Байдън разгласи през вчерашния ден.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР